September 21, 2023

Nuk e di as vet si ka munsi un te jem e vetme 4muj e kaluar, sedi a ka me rend pa patur afer ndonje burr, por ja kalova disi por tani nuk mundem me ka ardh fundi edhe pse nga ju do ket te cilet do thon pse kerkon burr kur tash ke kalu 4muaj dhe je msu pa burr, e di se esht me mir te mos kem me burr por skam shka pres spo muj me duru… dua njohje te re dhe pik se nuk duroj me pa patur dikë qe t’ më perm bush ne sht rat… Hap rekIamen dhe emer numrin

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *