April 24, 2024

Gazetarja e Aldo Morning Show ka befasuar me një lajm të dhënë nga qyteti i Korçës. Ajo ka treguar në emision se si një nuse zbuloi tradhtinë bashkëshortore të vjehrrës dhe rrjedha e ngjarjes është me të vërtetë surp rizuese. Gazetarja tregoi se nusja e revoltuar, i ka hedhur gjellës më shumë kripë seç duhej duke shkaktuar kështu një tjetër arsye për t’u grindur, dhe pas reagimit të ashpër të vjehrrës, e reja është larguar nga shtëpia

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *