April 24, 2024

Një femër 16-vjeçare ka rrëfyer për “The Sun”, historinë e saj me një mashkull 17-vjeçar. Ajo ka thënë se pasi ka bërë seks me këtë mashkull, ajo ka thënë se e ka kapur atë duke shkruar mesazhe me ish të dashurën, përcjell Bota sot.

Më poshtë mund të lexoni rrëfimin e saj të plotë:

E kam zënë të dashurin tim duke shkruar mesazhe me një vajzë, pasi ne kemi bërë seks për herë të parë.

Unë jam 16-vjeçare, ai është 17-vjeçare dhe ne jemi duke dalë së bashku si një çift qe disa muaj.

Ai më ka pyetur për të bërë seks, por unë doja të prisja derisa të sigurohesha. Ne kemi bërë seks për herë të parë, pas disa javësh së bashku.

Ai pastaj më ka thënë se duhet të ndaheshim për një kohë, por unë e kam gjetur atë duke shkruar mesazhe me një ish të dashurit të tij.

Ai tani më thotë se është mërzitur për këtë dhe se ka bërë një gabim dhe se më dëshiron sërish.

Por, mendoj se ai nuk më don mua, sa e dua unë atë.

Ne kemi shumë shokë të përbashkët dhe në këtë rreth është edhe ish e dashura e tij. Unë nuk mund ta pranojë këtë.

Përgjigja e psikologes:

Ne ndryshojmë shumë gjatë adoleshencës sonë, pasi kjo është kohë eksperimentesh për të parë se cilat lidhje na përshtaten më shumë.

Jepi atij një shans të dytë, por nëse ju lë ai sërish, përfundoje lidhjen me të.

Fletëpalosja ime “Të mësuarit rreth lidhjeve”, ju shpjegon më mirë për këtë çështje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *