March 2, 2024

Une e dua Burrinpor E Shlkojse Smund te me kenaq ai kur e Bejme ate gjënë ai e zgjat vetem shume pak mlnuta dhe i tham te Iutem tani para e kryve por mbas cfare tibejme shiko si ka deshire qe edhe ajo te reIaksohet me thote jo smundem jo sben por me kon dikush tjeter ven tina me Gu he e dh embe e Han ate se eshte aq e madhe e mire sa sun irezi ston dot.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *