March 2, 2024

E lus burrin qe ta bejme ate pune gjithmone gjen arsyje dhe me ik, Jam e martuar qe 1 vit ende nuk e kam pare se cfare fshihet pas pantoIIeve te tij, Per ta lexuar Historine e Plote HAP REK IAMEN ME POSHTE

Nuk e di dyshoj se burrin e kam prej asaj dore, Nuk ka tentua asnjehere ta beje ate punen kur i them qe dua te q. sonte shume forte dhe tentoj ta lepij qe tja bej guri e shoh qe aty poshte asni sen nuk i ndodh. HAP REK IAMEN ME POSHTE

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *