March 2, 2024

Paralajmërimi i Spahiut: Mos e përjashtoni mundësinë e bombardimit të Prishtinës

Nexhmedin Spahiu, analist politik, ka thënë në Pressing të T7 se “nuk bombardohet Beogradi, pa u bombarduar fillimisht Prishtina”.

Këtë Spahiu e ka qartësuar, duke thënë se mundet që “Prishtina të bombardohet nga Beogradi e pastaj Beogradi nga NATO-ja”.

“Për me i ra Serbisë, duhet me ngre në territor të Kosovës. Nuk mundet me u bombardu Beogradi, pa u bombardu Prishtina. E kjo mundet të ndodhë”, tha fillimisht Spahiu.

“Mos e përjashtoni këtë mundësi, që Prishtina të bombardohet nga Serbia, e pastaj Beogradi ta bombardojë NATO’in sërish. Unë nuk po bë bast që do të të ndodhë, por mos i përjashtoni”, ka deklaruar ai.

Spahiu, po ashtu ka folur edhe për ndikimin amerikan në Kosovë, duke thënë se “nuk ka kryeministër dhe president në vend që vjen në pushtet pa miratimin amerikan”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *