April 24, 2024

Flaka Krelani në postimin e fundit shihet derisa po i shijon ditët më diell.

Ajo postoi disa fotografi ku fokus të madh iu dha të pasmeve të tonifikuar.

Flaka në këto fotografi mori komente nga më të ndryshmet, ku disa e komplimentonin e disa të tjerë i dhanë komente jo fortë të këndshme.

Megjithatë Flaka, duket më e relaksuar se kurrë dhe po i shijon pafund këto momente, shkruan “Kosovarja”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *