March 3, 2024

Luana Vjollca është moderatore dhe këngëtare shumë e njohur dhe e dashur për publikun.

Ajo është shumë punëtore dhe këtë e tregon vazhdimisht.

Ajo ka publikuar një video në TikTok, duke zbuluar vendin se ku i mban parat.

A ishte kjo një humor nga Luana, apo me të vërtet i mban parat në gjoks, mbetet të shihet. VlDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *