March 3, 2024

Trejsi Sejdini ka qenë e ftuar në emisionin “Pushime On Top”, e cila ka folur për karrierën e saj si modele në Amerikë dhe sukseset që ajo ka pasur vitet e fundit.

Modelja tregon vjen shpesh në Shqipëri sepse i mungon familja dhe preferon që t’’i kalojë pushimet në bregdetin shqiptar.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *