March 3, 2024

Olta Gixhari ka festuar ditëlindjen e 37-të.

Në mesin e shumë urimeve, ka qenë edhe ai i Sara Hoxhës, e që është i rrallë.

Ka qenë Sara Hoxha e cila ka ndarë videon, të cilën e ka zgjedhur për të uruar Olta Gixharin në ditëlindjen e saj.Ajo çka bie në sy është se në këtë video ka një puthje në buzë mes Oltës dhe Sarës.

“U bëfsh edhe 100 motër. Të uroj sa më shumë njerëz të njohin siç të njoha unë. Ti ke një zemër të mirë dhe je gallatë”, është ky urimi i Sarës për Oltën e cila feston sot 37-vjetorin e lindjes..VlDEO

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *