April 19, 2024

Arvanitas, Grek apo shqiptarë? Ja e vërteta e mohuar nga Marin Mema

Dokumentari për arvanitët edhe me titra anglisht ! SHPËRNDAJENI sa më shumë ! Cila është historia e kryeqytetit të parë të Greqisë dhe pozita e arvanitëve në të ?

SHPËRNDAJENI sa më shumë miq ! “Gjyshërit tanë as nuk dinin të flisnin greqisht”. Mos i humbisni pohimet e arvanitëve. Çfarë thonë ata vetë për historinë e tyre ? Si ndodhi asimilimi ? Cila janë të vërtetat e fshehura ? Një dokumentar që nuk duhet humbur !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *