April 24, 2024

Ish-ministri i Mbrojtjes: Ka pasur zëra që thoshin ‘Kosova kurrë mos u çliroftë me Rugovën’ –Hashim Thaçi e Kadri Veseli interesoheshin për pozita

Halil Bicaj, ish-Ministri i Mbrojtjes në ish-Qeverinë e Bujar Bukoshit , ka dhënë një intervistë në “Debat Plus” ku ka diskutuar rreth marrëdhënieve të Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK) me Forcat e Armatosura të Republikës së Kosovës (FARK) gjatë kohës së luftës

Ish-ministri i Mbrojtjes i Qeverisë së Kosovës në ekzil në vitet ’90-ta, Halil Bicaj, në një intervistë në “Debat Plus” ka folur rreth marrëdhënieve në mes UÇK-së dhe FARK-ut gjatë kohës së luftës. Bicaj, ka thënë se përveç problemeve politike nuk ka pasur probleme të tjera, pasi të dyja skanë luftuar për atdhe.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *