March 2, 2024

Ditë më parë është martuar edhe një këngëtare e njohur kosovare.

Bëhet fjalë për këngëtaren, Albina Kelmendi,.

Lajmin për martesën e ka dhënë vet ajo përmes postimit të disa fotografive.

Çifti organizuan një dasmë madhështore ku në pamjet e publikuara shihej se aty ishin prezentë një numër i madh i të ftuarve.

Ndërsa tani Albina ka pasur ditëlindjen.

Ajo ka publikuar disa moment të bukura nga ditëlindja e saj.

E veshur shkurt dhe bardh, Albina qenka dukur kaq joshëse në ditëlindjen e saj.

Aty nuk ka munguar as burri i saj.

Të lumtur pranë njëri-tjetri, Albina duket se e ka kaluar ditëlindjen me të bukur në krahët e Valonit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *