April 21, 2024

Sezoni i ri i emisionit Kojshia Show nisë sonte, ku mysafiri i parë për këtë sezon është Fero, ish-këngëtari më i përfolur në mediat rozë për shkak të vendimit të tij për t’u larguar nga muzika dhe për t’iu përkushtuar fesë islame.

Në këtë emision, ai ka treguar si ka ndodhur ky ndryshim tek ai, pas të cilit thotë se nuk është ndjerë asnjëherë më i lumtur.

Në këtë emision, Fero ka treguar se kishte disa oferta të mëdha, ku njëra ndër to ishte edhe oferta për të qenë pjesë e Big Brother. Ai tha se këtë ofertë e kishte refuzuar “për hir të Allahut”.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *