September 21, 2023

Pavarësisht se burri i saj, Fero është bërë një besimtar i denjë islam, Arbenita nuk ndikohet nga asgjë dhe vazhdon karrierën e saj profesionale.

Kësaj radhe Arbenita është shfaqur në drekë me modelin e huaj, Raim Salami.

Madje modeli ka fryrë buzët në foto duke u shfaqur pak më joshës në selfien e modeles kosovare./

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *