September 21, 2023

Jam LlNDA, 44 vijecare. Vitet po ecin, por meraku per at punen po shtohet. Tani kam vendos te fokusohem vetem te ndo nje mashkuIl, ne se mund te nji hem me ndo njerin ketu. Une jetoij… (Iexojeni deri ne fund akoma Ietren e plot: Une jetoij vetem, punoj pune si gjith njerzit normaI, por po e shoh se me duhet me gjet perfundimisht nje bu rre. Do kisha pas deshir qe ju te beni LlKE dhe te KOMENT0Nl se un do i Iexoj nje per nje te gjitha.. Poashtu ju fto jme te hapni rek Iamen ketuPOSHT dhe ju shfaqjien disa f0t0 dhe kon,takti i ksaj bukuroshje. LEXO ME TEPER DUKE E HAP REK LAMEN DHE MERR KON.TAKTlN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *